Mapa
proizvoda
VRATA  
 

Vrata su izradjena su od vrhunskih aluminijumskih profila grčke firme Alumil koja je jedna od vodećih svetskih kompanija u proizvodnji aluminijumskih profila.

Sva vrata su snadbevena najkvalitenijim bravama poznatih evropskih proizvodjača. Po želji se ugradjuju i specijalne sigurnosne brave koje pružaju dodatnu sigurnost Vašem domu ili poslovnom prostoru.


U ponudi su klasična jednokrilna, dvokrilna i višekrilna vrata izradjena od materijala sa ili bez termo prekida. Izgled vrata je prepušten investitoru a naši stručnjaci su uvek na raspolaganju u vezi saveta ili ideje.


Klizna vrata


Imamo sve vrste kliznih vrata i kliznih portala koji su idealni za zastakljivanje terasa, letnje bašte ili pregradne zidove u kući. Želite da uživate u letnjoj bašti i posmatrate kako napolju pada kiša, sa našim kliznim vratima ta želja postaje stvarnost.


Segmenta - rolo vrata

Idealno rešenje za vašu garažu su segmentna ili rolo vrata iz naše ponude! Moderan dizajn, najkvalitetniji materijali, vrhunska komandna elektronika su odlike naših garažnih vrata.


U ponudi je veliki izbor boja eloksaže i plastifikacije po RAL karti. Posebno izdvajamo ponudu vrata u boji drveta.


paleta u boji drveta


Panelna vrata


Preduzeće se bavi izradom aluminijumskih panela za vrata sa najsavremenijom tehnologijom pa je kupcima može ponuditi najjeftinija i najlepša vrata na tržištu!

Aluminijumska panelna vrata su idelno rešenje za Vaš dom. Svojim dizajnom i izgledom se uklapaju u svaki enterijer i eksterijerer.

Evropski kvalitet Aluminijumskih profila spojen sa visokim kvalitetom izrade vrata firme Ristanovic d.o.o. predstavlja Vašu dobitnu kombinaciju.

na vrh>>
 

 

 
• Ristanović d.o.o. • tel: +381 (0)31/531 569 • fax:+381 (0)31/533 705 •